top of page

EVENTKALENDER

 • ICE ICE YOGA
  zo 11 jun.
  Gazon
  Wat kan je verwachten? Een workshop en selfcare-moment waar je gaat ijsbaden met een prachtig zicht op Gent. Daarna kan je opwarmen en lekker genieten van een heerlijke veggie brunch, een gezonde mix van zoet en zout.
  Delen
 • Vaderdagbrunch
  zo 11 jun.
  Gazon
  Laat je onderdompelen in een botanische tuin terwijl je culinair verwend wordt door Gazon's chef. Tafeltje in de zon, zomerse muziek, een fris glaasje Martini Brut en verse eitjes op de Ofyr. Een perfecte Vaderdag!
  Delen
 • GAZONNIGE AFTERWORK
  Meerdere datums
  do 15 jun.
  Gazon
  Onze donderdagse afterwork is terug van weggeweest! Stropdas en aktetas thuislaten, tijd om te ontspannen!
  Delen
 • Closet sale: summer clean out!
  zo 25 jun.
  Gazon
  Wil jij graag jouw kleren een tweede leven geven? Of eerder eens snuisteren in iemand anders zijn kasten? Dan is onze summer clean out zeker en vast iets voor jou! We hebben je er graag bij op zondag 25 juni. De prijs voor een standje bedraagt €15!
  Delen
 • Italian Night 2.0
  vr 30 jun.
  Gazon
  Italian Night 2.0! Een goed pizza'ke smaakt toch altijd? Foodtruck Saporito voorziet ons van lekkers!
  Delen
 • Gazon's Brunch
  zo 02 jul.
  Gazon
  Laat je onderdompelen in een botanische tuin terwijl je culinair verwend wordt door Gazon's chef. Tafeltje in de zon, zomerse muziek, een fris glaasje en verse eitjes en spek op de Ofyr. Welkom vanaf 10:30 om daarna te genieten in ons Gazon. Wat een zondag!
  Delen
 • Matinée Marché
  zo 09 jul.
  Gazon
  Een gezellige zondagse markt waarbij de focus ligt op premium producten van (jonge) ondernemers en handelaars uit Gent en daar voorbij. Kom langs en kijk, proef, pas, voel, ruik,... en zoveel meer!
  Delen
 • Closet sale: mid summer clean out!
  zo 06 aug.
  Gazon
  Wil jij graag jouw kleren een tweede leven geven? Of eerder eens snuisteren in iemand anders zijn kasten? Dan is onze mid summer clean out zeker en vast iets voor jou! We hebben je er graag bij op zondag 6 augustus. De prijs voor een standje bedraagt €15!
  Delen
bottom of page