top of page
_DSC0142.jpg

STEP & SIP

Elke donderdag- en vrijdagavond om 18.00 uur en op zaterdag en zondag om 13.00 uur vanuit Gazon 

 

Step & Sip Gazon Tour met E-Tours Gent 

 

De Step & Sip E-Tour is een mix van 'challenge & chill'. Een combinatie van onze Green Snake tour en de gezelligheid van de hipste zomerbar van Gent, Gazon. Vertrekken vanuit Gazon op donderdag- en vrijdagavond en in het weekend en nemen je mee op een onvergetelijke reis door recreatiegebieden en het prachtige stadscentrum. Als kers op de taart eindigen we de tour op het speelterrein van Gazon. Hier kun je niet alleen genieten van een gezellige sfeer en heerlijke drankjes, maar ook van een recreatiezone waar sport, cultuur en ontspanning centraal staan.

CORPORATE:

 

Dé formule voor bedrijfsfeestjes en teambuildings - Maar er is meer! Wist je dat E-Tours & Gazon ook op maat gemaakte arrangementen bieden voor bedrijfsfeestjes en teambuildings? Met E-Tours kun je een outdoor ervaring beleven met teamspirit en afsluiten met een geweldig feest op de Gazon. Of je nu met een kleine of grote groep bent, we zijn flexibel en staan open voor een doorschuifsysteem om deel uit te maken van een gevarieerd aanbod aan teambuildings. Ben je nieuwsgierig naar wat E-Tours & Gazon voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact op via info@e-tours.be of asger@gazongent.be

 

PRIJS:

Minimaal 6 deelnemers, maximaal 10 deelnemers per tour.

€ 85,- per persoon voor 3,5 uur plezier! Bij 7 personen of meer profiteer je van een groepskorting!

Voor alle activiteiten in privéverband geldt een minimum van 6 deelnemers. Inschrijvingen voor kleinere groepen zijn mogelijk onder bepaalde voorwaarden. Je kan E-tours mailen met het aantal deelnemers en de gewenste datum voor de tour, dan zullen zij bij E-Tours zelf op zoek gaan naar extra deelnemers om zich bij jouw groep aan te sluiten. Een andere mogelijkheid is het betalen van het minimumbedrag voor 6 deelnemers en alsnog privé of met een kleinere groep met ons op pad te gaan.

 

BOEKEN:

via https://e-tours.be/tours/step-en-sip-gazon-tour.

_DSC0198.jpg
bottom of page